Sådan testes for Shorts i Trailer ledninger

March 31

Sådan testes for Shorts i Trailer ledninger

At finde et kort i en elektrisk system er en proces af eliminering. En simpel fire-vejs trailer ledninger system beføjelser signal, bremse og markør lys. Den grønne ledning beføjelser den højre blinklys, den gule ledning beføjelser den venstre blinklys, den brune ledning beføjelser markør lys, og den hvide ledning er jorden. En fælles metode er at anvende den trailer stålramme som en universel jorden. At finde et kort i en trailer system kræver nogle tålmodighed, som du arbejder dig gennem alle de mulige kilder til kort.

Instruktioner

• Tjek Trailerens vigtigste jorden for en uhindret forbindelse til den nøgne metal af rammen. Hvis ingen af de trailer lys arbejder og jorden er stærkt korroderet er dette sandsynligvis skyldige.

• Bestemme, at pæren er i fungerende orden, hvis problemet er isoleret til et område. En arbejdsgruppe pære vil have en wolfram glødetråd forbinder de to køreledninger. Hvis dette mangler og pæren ser brændte, udskifte pæren.

• Følg strømledning fra lys på sin vej til sin næste forbindelse. Bruge 12-volt test lys til at se, om der er power før den forbindelsen. En test lyset virker ved at forbinde sin jordledningen til rammen af traileren og bruge sonden på den nøgne metal tråd. Hvis testen lys lyser, har du fundet elektricitet. Hvis der er magt inden forbindelsen foretage reparationer som nødvendigt.

• Følg ledningen yderligere langs stien kontrol overalt, det gør en forbindelse. Mens du arbejder dig vej langs wiren, se nærmere på isolering dækning for eventuelle skader, der kan hæmme en konstant forbindelse.

• Kontroller, at forbindelsen til køretøjet leverer strøm. Foretage reparationer som krævet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com