Fejlfinding i forbindelse med et Olympus Stylus 760

January 2

Olympus Stylus 760 digital kamera giver brugere med høj kvalitetsbilleder i de fleste optageforhold. Nogle gange, vil brugere opererer Stylus 760 problemer med kameraet, herunder magt spørgsmål, lukkerknappen ikke fungerer og uskarpe billeder. Disse problemer er fælles og kræver ikke bistand fra en servicetekniker. Brugere kan løse de fleste problemer ved fejlfinding af kameraet.

Instruktioner

Power problemer

• Sikre, at batteriet er sat korrekt i kameraet. Vend kameraet, så bunden vender opad og åbne batterirummet dør. Batteriet bør sidde i batterirummet med etiketten vender mod forsiden af kameraet.

• Genoplade batteriet ved hjælp af den medfølgende oplader. Bruge batterioplader, tage batteriet ud af kameraet og skub det ind på opladeren med etiketten på batteriet vender opad. Sæt batterioplader netkabel i en stikkontakt. Den røde indikator lyser vil tænde mens batteriet oplades og slukke når batteriet er fuldt opladet.

• Fjern batteriet fra kameraet og placere den i lommen, hvis du befinder dig i kulde. Kolde batterier kan ikke have strøm nok til at betjene kameraet. Placer varmede batteriet tilbage i kameraet og prøve det igen.

Udløseren fungerer ikke

• Drej funktionsvælgeren til en position end ">," den stjerne symbol eller "Guide." Du kan ikke tage billeder i disse tilstande.

• Exit ud af "Sleep"-mode ved at trykke på knapperne "Zoom". Kameraet skifter til "Sleep" tilstand efter en periode med inaktivitet for at spare på batteriet. Tryk på udløserknappen vil ikke vågne kamera i "Sleep"-mode.

• Kontroller, at flash er færdig med opladning før du prøver at tage et andet billede. Indikatoren for flash er en lettelse bolt symbolet til højre for LCD-skærmen. Når indikatoren op med at blinke, er kameraet klar til at tage det næste billede.

Slørede billeder

• Holde dine hænder stadig og tryk udløserknappen med en langsom, selv bevægelse. Kamera gungre er en af de mest almindelige årsager til billede sløring. Hvis du er i stand til at holde kameraet stadig, skal du placere kameraet på en flad overflade eller stativ før du tager billedet.

• Brug flash eller flytte emnet til en bedre oplyst miljø. Svagt lys tilstande kan forårsage sløring fordi lukkertiden er langsommere. Jo længere lukkeren er åben, jo bedre chance det vil fange bevægelse fra emnet eller fotografen.

• Tryk på knappen "Billedstabilisering" på bagsiden af kameraet og derefter på "OK" for at bekræfte valget. Knappen "Billedstabilisering" er knappen med symbolet af vinkede hånden. Når det bruges, gør kameraet automatisk justeringer for at reducere mængden af blur i fotografiet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com