Hvordan man bruger konkurrence Engineering materialer

April 8

Hvordan man bruger konkurrence Engineering materialer

Opbygning af race biler er en af de mest populære sport og rekreative aktiviteter i USA. Fans, deltagere og dommere af automotive sportsbegivenheder har bragt den største anerkendelse og indtægter til virksomheder, der sponsorerer og oprette events for race fans til at deltage i. De materialer og dele, der udgør en høj kvalitet race køretøj skal bruges sammen med en passende design for at levere de resultater, der er nødvendige for at være en del af mange sanktionerede race begivenheder. Morosos konkurrence Engineering producerer høj kvalitet krop og suspension dele, der kan bruges til at opbygge et lager køretøj eller brugerdefinerede design ind i en høj hastighed vinde maskine. Kom godt i gang er lige så nemt som at finde den næste projekt for at tilføje bedre kørsel og kontrol ved hjælp af konkurrence Engineering materialer og dele.

Instruktioner

• Løft køretøjet fra jorden og støtte bruger lift knægte eller træklodser mindst 18 inches fra gulvet. Brug den hydrauliske jack til at hæve og sænke køretøjet, så støtte vægten på sikker fod under installationen af konkurrence Engineering materialer, såsom bagenden axel maskinhusene og justerbar chok.

• Sikre konkurrence Engineering bagenden axel boliger til fire-link suspension barer ved at justere suspension barer at passe ind i boliger parentes korrekt og på samme højde som transmission drivakslen åg når de hviler på sine egne hjul og dæk. Ved hjælp af justerbar affjedring barer for at finde midten af gear axel åg til transmission åg vil give mulighed for installation af en konkurrence Engineering kardanakslen i mellem transmission åg og det bageste gear åg for overdragelse af magten til hjulene. Spænd møtrikkerne af fire-link suspension og axel boliger til 120 ft lbs. pres ved hjælp af en momentnøgle, indstillet på 120 ft lbs.

• Brug en skruenøgle skruenøgle til at justere de konkurrence Engineering drag race stød til den korrekte position før du installerer. Konkurrence Engineering materialer som deres tre-vejs justerbar Træk chok viser, hvordan forbedret udstyr er blevet over stock støddæmpere. Installere chok ved hjælp af de øverste og nederste beslag af fire-link suspension system. To bageste chok er sikret ved hjælp af en træ dyvel til Juster hullerne i suspension beslagene til støddæmper arm snøreringe. Sikre ved hjælp af en møtrik og bolt system og stramme til 120 ft lbs. pres. Sørg for at tjekke at spolen over springs ikke aflede pres på chokket når køretøjet hviler på sin egen vægt. Brug en skruenøgle skruenøgle til at justere den plads, der holder spolen over springs i den øverste og nederste støtte af støddæmper kroppen.

• Fjerne understøttende knægte eller træklodser under køretøjer, således at efter tilsætning af konkurrence Engineering materialer, kan du teste og tune udstyr. Ved at tilføje muligheden for at justere, hvordan deres udstyr og materialer, arbejde, giver konkurrence Engineering slutbrugeren så meget tilpasning efter behov af resten af køretøjernes konstruktion. Producerer høj kvalitet dele er let, men installations- og tuning tage tid.

• Måle afstanden mellem jorden og køretøjets stel. Sørg for, at bagenden axel var installeret korrekt, og at de fire-link suspension barer er korrekt justeret. Kontrollere drivakslen forbindelsen mellem transmission og bageste axel boliger. Det niveau, eller i en vinkel, der inden for dens operationelle tolerance? Mens mange bagende og transmissioner ride i forskellige højder, og ekstrem vinkel af post for en drivaksel fra transmission bageste aksel anbefales ikke. Justere suspension barer for at hæve eller sænke højden af bagenden boliger til at få en bedre vej til drivakslen til at forbinde til.

Tips & advarsler

  • Konkurrence Engineering dele er fantastisk til dragsters og dør slammers, der løb professionelt eller semi-pro. Moroso dele kan supplere enhver konkurrence Engineering projekt, der kræver ændringer af motoren af høj kvalitet.
  • Vær sikker på at når der gives støtte et køretøj over jorden, at du ikke arbejder under et køretøj, der løftes fra jorden kun af en hydraulisk eller mekanisk jack. Kun køretøjer, der er understøttet af solide materialer og bedømt jack stande er sikkert at arbejde i lange perioder.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com