Sådan Sync Palm Pilot filer med en iPhone

May 17

Som standard vise hverken Palm OS-enheder eller iPhone udtrykkeligt deres indhold i de normale fil og mappe struktur, som du forventer fra din computer. Som et resultat, kan det være svært at flytte filer mellem de to enheder. Dette er gjort endnu mere kompliceret på grund af de forskellige filtyper, der bruges af programmer på enten enheden. Mange filer kan konverteres mellem to, men nogle kan ikke.

Instruktioner

• Udfør en synkronisering mellem din Palm OS-enhed og computeren. Alle de filer, du ønsker at arbejde med vil blive gemt i en backup-mappe på din computer, når synkroniseringen er fuldført. Din Palm Desktop dokumentationen for detaljer om placeringen af denne mappe. det varierer afhængigt af operativsystemet og om du har synkroniseret mere end en Palm OS-enhed med din computer.

• Lave en komplet kopi af denne backup mappe til et andet sted på harddisken. For alle de nedenstående trin, fungere kun med filer i denne anden mappe. Hvis noget går galt med en af disse filer, skal du oprette endnu en kopi af den oprindelige sikkerhedskopi. Aldrig arbejde med originale backup-filer til at sikre, at du altid har uberørt kopier.

• Hvis du vil flytte Microsoft Office-dokumenter til din iPhone fra Dataviz dokumenter til Go pakke på din håndflade, skal du installere Quickoffice på din iPhone. Dette tillader dig at se og redigere Microsoft Office dokumenter. Åbne alle .doc, .xls og .ppt-filer, du har overført fra din Palm i Microsoft Office, og gemme dem som nye dokumenter; Dette sikrer, at de er i uberørt Office-formater, som formatet Dataviz har mindre forskelle. Bemærk: Nyere iPhones kan læse Word og Excel dokumenter indbygget; Prøv at e-maile en kopi af disse dokumenter til dig selv at se, om din iPhone har denne evne.

• For at flytte PDF-dokumenter til din iPhone, skal du blot e-mail dem til dig selv; disse kan læses i programmet Mobile Safari. Hvis du har brug for mere kapacitet eller evne til at henvise til et bibliotek af PDF-dokumenter, kontrollere PDF læser Pro softwaren i App Store for at se, om det opfylder dine behov.

• For at flytte elektroniske bøger til din iPhone, kan du prøve en af to følgende metoder. Strofe software til din iPhone kan læse mange forskellige former for elektronisk bog formater, så du kan kopiere dem til din iPhone direkte og se, om de vil arbejde. Disse filer er typisk mærket .prc, .pdb eller .pdf. Men, Stanza vil ikke arbejde med e-bøger, der har Digital Rights Management kryptering; for disse, henvise til den butik, der solgte dem til dig til at se, hvis du kan downloade en iPhone version og enhver nødvendig software.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com