Sådan deaktiveres min Firewall & Antivirus

December 28

Mange computere har en firewall installeret på dem, der forhindrer andre personer i at få adgang til det uden din viden. Antivirus software bruges til at forhindre virus og orme fra at angribe og ødelægge dine filer og den samlede præstation af din computer. Firewalls kan lejlighedsvis blokere din adgang til websteder og programmer, som du kan forsøge at bruge, og kan være slukket. Antivirusprogrammet kan også være deaktiveret, men at slukke kan gøre din computer sårbar over for orme og vira.

Instruktioner

Sådan deaktiveres min Firewall og Antivirus

1 Klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af din Windows-proceslinjen. Dette vil åbne Start-menuen.

2 Vælg ikonet "Control Panel", som er normalt placeret på langt højre side af menuen Start.

3 Vælg "Netværks- og internetforbindelser." Ikon ser ud inkluderer to computerskærme og en globus.

4 Klik på "Windows Firewall" og et nyt vindue skulle åbne. Under fanen "Generelt" Klik "Off" for at deaktivere firewall, og tryk derefter på "Ok".

5 Åbn din antivirussoftware. Normalt er der et ikon for det i "Start"-menuen. Hvis din computer kører Norton Antivirus, bør der være et ikon for software i nederste højre hjørne af værktøjslinjen, ved siden af uret.

6 Vælg indstillingen "Status og indstillinger".

7 Klik på "Sikkerhed" og derefter "Off" for at deaktivere antivirus-software.

8 Åbn din computers Jobliste ved at trykke på "Ctrl", "Alt" og "Delete" knapper på samme tid. Når vinduet åbnes, kan du se alle de programmer, der aktuelt kører på din computer under fanen "Processer".

9 Søge efter navnet på antivirus-software kører på computeren. Norton og McAfee er to almindelige typer af antivirus-software.

10 Fremhæve navnet på antivirusprogrammet og derefter Vælg "Afslut proces" til at manuelt deaktivere antivirusprogrammet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com