Hvordan kan man øge min RAM

February 22

Hvordan kan man øge min RAM

Udskiftning af en computers RAM, eller tilfældig adgang hukommelse, er en opgave, de fleste mennesker kan gøre derhjemme. Med et par enkle instruktioner og nogle tillid, kan man erstatte RAM på sin computer. Gøre dette hjemme kan spare på bekostning af at tage din computer til en tekniker. Udskiftning af RAM kan øge overførselshastighed. Dette vil gøre video spil, redigering af programmer, film og musik køre mere effektivt.

Instruktioner

1 Bestemme, hvilken type RAM du får brug for din særlige computer og hvor meget RAM det kan holde. Tale til en salg associere på en computer hardware butik eller ved at kontakte computerproducentens websted for at bestemme disse specifikationer.

2 Sluk computeren og tag strømkablet.

3 Fjern side pladen på computeren. Dette vil kræve enten en enkel glidende bevægelse til at trække off side plade, fjernelse af skruer, der er på bagsiden af computeren eller frigivelse af plastik låse.

4 Jorde dig selv ved at røre metalramme på computeren, mens du arbejder eller bære gummihandsker.

5Hvordan kan man øge min RAM

En RAM pind

Søger inde i computeren RAM sticks. Hvis du udskifter RAM, fortryde enhver låsene holder de oprindelige pinde i og fjerne dem ved at holde kanterne. Rør ikke området guld, der passer ind i slidsen.

6 Passe de nye eller supplerende sticks RAM-havne. Tryk på pinde i forsigtigt, guld ender går ind i havnene. Sikre eventuelle låsene omkring RAM sticks.

7 Erstatte side tallerken med computer, stik computeren igen og tænd for strømmen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com