Hvordan man laver en frekvens tabel på en Computer

April 11

Hvordan man laver en frekvens tabel på en Computer

En frekvens tabel er en samling data, der viser, hvor mange gange en bestemt betingelse sker. Disse tabeller er nyttigt for at se, hvor mange studerende scorede en række specifikke en test. Frekvens tabeller er især nyttige, når der beskæftiger sig med statistik og bestemmelse af mange andre funktioner inden for matematik. At gøre en frekvens tabel på en computer er en temmelig nem affære.

Instruktioner

1 Åbne regnearksprogrammet og begynde at indsætte din rå data. Dette vil danne en liste over indstillinger, der skal bringes inde i én kolonne.

2 Konstruere en tabel, et par kolonner over der indeholder mindst tre kolonner. Navnet først kolonne efter typen data, og den næste kolonne som stemmer overens. Navnet på den sidste kolonne som frekvens.

3 Opret en række nedenunder den første kolonne for hver ental forekomst af datatypen i kolonnen rådata. Så, hvis to studerende havde 40 point, så alt hvad du behøver er en række, der kan tegne sig for alle de studerende, der scorede 40 point.

4 Tæl antallet af forekomster i de rå data for hvert element under den første kolonne. Registrere dine resultater i afsnittet tally. For eksempel, hvis tre studerende scorede 30 point og to studerende scorede 40 point derefter under rækken 30 du vil tally tre punkter i kolonnen tally og i rækken 40 point du vil tally to punkter i kolonnen tally.

5 Fortsætte optælling alle forekomsterne, indtil du er færdig med det hele rå datasæt. Dobbelt-tjekke de rå data med tally at gøre sikker på der datasæt passer.

6 Nedskrive den numeriske værdi af tally mærker under kolonnen frekvens i tabellen frekvens. For at fuldføre din frekvens tabel oprette en tekst entry kaldet "sum" i bunden af din tally kolonne og derefter skrive summen af kolonnen frekvens på den sidste række på kolonnen frekvens.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com