Hvad er en antenne Booster til mobiltelefoner?

September 23

Mobiltelefoner er blevet næsten universel. Men de ikke altid får det stærkeste signal. Såkaldte antenne boostere hævder at styrke signal til en mobiltelefon. Men der er betydelig debat om, hvorvidt antenne boostere for mobiltelefoner arbejde. Der synes at være ingen afgørende beviser, at mobiltelefon antenne Booster gør en betydelig forbedring i signalstyrke.

Beskrivelse

De fleste mobiltelefon antenne booster ligne papirtynde stykker af plast med konfigurationen af stemplet eller trykt på dem. De er designet til at være knyttet til mobiltelefon nær batteriet. Princippet er, at kredsløb præget på booster forstærkes af opladning af batteriet, som til gengæld hjælper telefonen modtage et bedre signal.

Tests på Analog telefoner

Analoge telefoner er næsten som uddøde som dinosaurer; men nogle mennesker har hængt op på dem. Nogle prøver med antenne boostere på analog telefoner rapporteret øget signalstyrke. Derudover rapporterede nogle analoge brugere nedsat statisk, som kan være et problem med ældre mobiltelefoner.

Forsøg med digitale telefoner

Resultaterne for test af antenne boostere på digitale telefoner var blandet. En række tests rapporteret beskedent men konkret forbedring af signalstyrke. Andre tests rapporteret nogen forbedring overhovedet. Stadig rapporterede andre testere, at antennen boostere faktisk forringet kvaliteten af udførelsen af digitale mobiltelefoner.

Acceptere nogen erstatningsprodukter?

For de test, der rapporterede øget signalstyrke med mobiltelefon antenne booster, konkluderede testeren, at et bestemt mærke, mobiltelefon antenne Booster, var effektiv til at øge signalstyrken. På den anden side testeren erklæret såkaldte knockoffs, som var blev billigere, at højst svindel.

Overvejelser

Mobiltelefoner fungerer ved at sende og modtage radiosignaler. Det betyder, at mobiltelefoner fungerer bedst, når der er ringe eller ingen forstyrrelser, såsom beton vægge. En mobiltelefon booster kan kun forbedre et signal. Mobiltelefon antenne Booster eller endda faktiske mobiltelefon antenner har ofte ringe effekt, hvor radiosignaler er forhindret i at nå den celle foretage en opringning.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com