Hvordan du kan konfigurere hurtigopkald på et hjem telefon

December 27

Hvordan du kan konfigurere hurtigopkald på et hjem telefon

Hurtigopkald kan du ringe til et telefonnummer ved at trykke på en en-cifrede eller to-cifret nummer på din telefon. Dette er indbygget i de fleste mobiltelefoner, men fastnet brugernes nyde to valgmuligheder: enten købe en telefon, der har funktionen, eller abonnere på en tjeneste fra telefonselskabet, der giver det over netværket.

Instruktioner

I-Phone hurtigopkald

• Køb en telefon med en "speed dial" eller "hukommelse" funktionen, hvis du ikke allerede ejer en. Reference lister omfatter anmeldelser af cordless modeller med denne funktion.

• Konfigurere de fleste telefoner ved at trykke på en "hukommelse" knappen, derefter opkald til det telefonnummer, du ønsker at gemme. Tryk på knappen hukommelse en anden gang, efterfulgt af den nøgle, du vil bruge til at ringe op til nummeret. Nogle telefoner i omvendt rækkefølge, hurtigopkaldet nøglen først, derefter den gemte telefonnummer. Du skal muligvis trykke på hukommelse knap en tredjedel gang. Se i brugervejledningen til din telefon for specifikke oplysninger om din telefonmodel.

• Dial en kortnummervalg nummer tildelt til en enkelt ciffer, på de fleste telefoner, ved at trykke på og holde knappen. Telefoner varierer på hvordan at ringe længere kvikknapper, men den mest almindelige metode er at dial hurtigopkaldsnummer og derefter trykke på knappen hukommelse igen.

Telefon Service hurtigopkald

• Kontakt telefonselskabet til at finde ud af, hvis de giver hurtigopkald som en netværkstjeneste, og hvor meget det koster. Nogle selskaber opkræver et månedligt servicegebyr.

• Føje et nummer til hurtigopkaldslisten i den samme metode som trin 2 i sektion 1, men bruge en netværkskode, som telefonselskabet i stedet for en memory knappen. For eksempel, Verizon bruger enten * 74 eller 74 #, afhængigt af dit område af landet. Din udbyder vil instruere dig hvilken kode til brug.

• Ringe til et hurtigopkaldsnummer som pr vejledningen fra din telefon udbyder. For eksempel, er Verizons hurtigopkaldsnumre aktiveret ved at skrive den én-cifrede eller to-cifret tal, efterfulgt af pundtegn.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com