Hvad er IMSI applikationer?

October 11

Hvad er IMSI applikationer?

IMSI Design er kendt for sin detail Computer Aided Design (CAD) programmel, såsom TurboCAD og DesignCAD. Virksomheden gør også TurboFloorPlan og Renditioner Pro linjen af produkter til at hjælpe designere og arkitekter med deres planer. Lære hvad nogle af computer grafik software branchens førende IMSI programmer er i stand til at vil hjælpe dig med at finde ud af hvilken en passer bedst til dine behov.

TurboCAD

Funktionerne i programmet omfatter et mønster værktøj, tre-dimensionel modellering værktøjer til at oprette og fjerne funktioner, et sæt af modifikatorer og begrænsninger for at gøre dine designs så præcist som muligt, avanceret parametriske dele til svejsning, stikning og justere geometriske dimensioner, dør/vindue objekter og gelænder stilarter. Designere og arkitekter spænder i færdighedsniveau fra amatør til professionel kan bruge dette program til at designe et hjem eller forretning.

DesignCAD

Dette program tilbyder lignende funktioner til forgængeren TurboCad, men også trin op design kapaciteter af det pågældende program til at hjælpe brugerne oprette to-dimensionelle og tre-dimensionelle modeller med lethed. Funktionerne omfatter en præcis to-dimensionelle affattelse værktøj til fifle med designideer, en tre-dimensionelle solid modelleringsværktøj til at fylde i dit arbejde, når den er færdig, mekaniske og arkitektoniske designværktøjer, Fotorealistisk rendering og online hjælp, hvis du går i stå.

TurboFloorPlan

Denne applikation er designet til at få dig den nøjagtige plantegning, du ønsker for din drøm hjem eller forretning uden den besværlige måling og fastsaettelse af materialer, der normalt kræves til sådan en opgave. Programmet lade ikke bare dig arbejde med længder og bredder, men - som du kan endda vælge ud af, hvad du ønsker køkkenet, værelser og andre områder af hjem/virksomhed til at ligne, tilføje farver og teksturer som ønsket for realisme. .

Renditioner Pro

Dette program virker med Google SketchUp til at give dig gengivet modeller, der er mere autentisk end dem, der ses i TurboCAD eller DesignCAD. Træk og slip belysning teksturer, farver, objekter og andre funktioner i programmet, og justere kameravinkler i hele. De tilgængelige funktioner include150 materialer, 72 finish, 50 todimensionale og tredimensionale kort, 27 to-dimensionelle og tre-dimensionelle baggrunde og tutorials for dem, der ikke måske er så fortrolige med programmet som arkitektoniske eller design fagfolk.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com