Hvordan at finde koden maling til en Ford Pickup

June 20

Hvordan at finde koden maling til en Ford Pickup

Bil maling arbejdspladser tager en masse slid og ælde fra vejen vragrester, barske vejr, buler fra andre biler og skader fra ulykker. Dette gælder især for pickup trucks, der ofte anvendes som arbejde køretøjer. Når malingen er ridset, skal det repareres hurtigt for at undgå rust ødelægger karrosseri under. For at bestille en matchende nuance fra en maling forhandler, skal du bruge den lastbil maling kode. Det er nemt at finde det på en Ford pickup truck.

Instruktioner

• Åbn førerens sidedøren for lastbil.

• Kigge efter en etiket fastgjort til kanten af døren i det område, der ville være skjult når døren er lukket. Det kan også være på døren jamb. Etiketten vil have flere linjer tekst. På moderne modeller vil det sandsynligvis også har en stregkode. Næsten alle Ford biler har deres koder, der er anført i dette spot. Hvis din ikke er, tjek inde i handskerummet eller indersiden af motorrummet for et lignende mærke.

• Se efter en linje på etiketten--normalt mod bunden, under stregkoden--der siger "Udvendige maling" eller "EXT PNT." To-bogstavskode trykt ved siden af eller over denne linje er maling kode.

• Ring Ford kundeservice på 1-800-392-3673 og anmode om koden maling til din lastbil. Du skal angive køretøjets identifikationsnummer (VIN), som kan findes på din lastbil salg og registreringsdokumenter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com