Sådan aktiveres PS2 & USB i BIOS

February 15

Sådan aktiveres PS2 & USB i BIOS

Du kan aktivere PS2 og USB-indstillinger i BIOS ved at indtaste BIOS setup skærmen, når computeren starter. Du vil skal ændringer til de relevante indstillinger i dette skærmbillede. De nøjagtige procedurer varierer afhængigt af systemet, men der er et par fælles metoder, der kan fungere, hvis bundkortets manual ikke er tilgængelig for vejledning. Den generelle procedure er den samme for enhver moderne edb-system, men menuen arrangement og tastetryk at angive installationsprogrammet kan variere meget fra én maskine til næste.

Instruktioner

Indtast BIOS-opsætningsskærmen

1 Tænde eller genstarte computeren og se første boot-skærmen for at finde de tastetryk, bedt om at indtaste BIOS-opsætningen. Dette er ofte vist nederst på skærmen. Typiske tastetryk omfatte at trykke på "F1," "F2," "F9," "F10" eller "Del" tasten. Tryk på denne tast, når prompten vises på skærmen. Du kan finde den rette nøgle i computerens bundkort manual eller på hjemmesiden for hovedkort eller computer producenten.

2 Gå ind i BIOS setup skærmen og kigge efter menuen "Avanceret" eller "Ombord enhedskonfiguration". Brug pilene til at vælge dine valg og tryk på "Enter".

3 Ændre indstillingerne for PS2 porten ved at flytte menuvalg til indstillingen "PS2". Tryk på "Enter" at få en mindre menu med muligheder for at aktivere eller deaktivere PS2 havne. Vælg "Aktiveret." Du kan også bruge piletasterne eller tasten plus for at ændre den aktuelle markering fra "Handicappede" til "Enabled" for at aktivere PS2 port.

4 Ændre indstillingerne for USB-porten ved at flytte menuvalg til indstillingen "USB". Tryk på "Enter" at få en mindre menu med muligheder for at aktivere eller deaktivere USB-porte. Vælg "Aktiveret." Alternativt kan du bruge piletasterne eller tasten plus for at ændre den aktuelle markering fra "Handicappede" til "Enabled" for at aktivere USB-porten.

5 Gem indstillingerne, og Afslut ved at trykke på "F10" eller ved hjælp af "Esc" tasten til at bakke ud af den aktuelle menu. Vælg at gemme og lukke fra hovedmenuen, hvis nødvendigt. Følg eventuelle yderligere instruktioner på skærmen for at gemme eller navigere i menuerne.

Tips & advarsler

  • Lejlighedsvis er både PS2 og USB-porte deaktiveret i BIOS, effektivt forhindrer enhver tastaturinput, for at ændringerne kan foretages til BIOS. Der kan være en ukendt setup adgangskode kræves for at indtaste BIOS-installationsprogrammet. I disse tilfælde kan det være nødvendigt at nulstille BIOS ved at fjerne batteriet på bundkortet eller ved at flytte et øjeblik "Klare CMOS" jumper på bundkortet til positionen "Clear" for at nulstille BIOS til fabriksindstillinger.
  • Altid Sikkerhedskopiér vigtige filer på harddisken og gøre noter af alle indstillinger i BIOS, der er ændret, så kan du gendanne fra eventuelle problemer, der måtte opstå. Forskning BIOS valgmuligheder og indstillinger før du foretager ændringer i BIOS for at undgå utilsigtede konsekvenser.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com