Kan jeg rejse med min Sprint mobiltelefon?

May 12

Kan jeg rejse med min Sprint mobiltelefon?

Du bør kunne bruge din Sprint mobiltelefon, når du rejser så længe der er teknologi kompatibelt netværk på din destination. Multiband evne til telefonen kan tilbyde yderligere roaming kapacitet. Check med Sprint, før du forlader at sikre eller leje eller købe et nyt SIM-kort ved ankomst.

Indenlandsk Roaming

Sprint netværket i USA er omfattende, men der kan være tidspunkter, hvor der er huller i service. Medmindre du deaktiverer funktionen, skifter telefonen automatisk til et luftfartsselskab med et stærkere signal. Dette vil få dig til at strejfe fra Sprint netværket og plan. De fleste planer kommer med gratis indenlandsk roaming, men Læs med småt at sørge for du ikke vil blive pålagt tillægsgebyrer.

International Roaming

Sprint telefoner vil strejfe på teknologi kompatibel internationale netværk i de fleste lande, men som i September 2010, omkostninger til kalder kan være $4,99 et minut eller højere, når roaming på dem. Sprint tilbyder en international handlingsplan, der mod et månedligt gebyr dråber per minut prisen lidt, men en bedre mulighed kan være at låse telefonen og skifte ud af SIM-kortet i telefonen og tegn op for midlertidig tjeneste og et nummer i det land, du besøger.

Håndsættet kompatibilitet

Sprint telefoner er dual eller triband telefoner og fungerer godt i store lande. Hvis du vil være rejser omfattende internationalt skal du shoppe online for en unlocked internationale telefon. Det vil være quad band og vil være kompatible med udenlandske netværk.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com