Hvordan at vælge en Radar-detektor

April 30

Hvordan at vælge en Radar-detektor

Du er en kronisk speeder og er blevet fanget på en række lejligheder. Måske du bare synes ikke at være opmærksom på fartgrænser eller du glemme bare at se på dit speedometer. Uanset hvad, en radar detector kan hjælpe dig med at lære at køre langsommere og undgå en fartbøde. Når du vælger en radar-detektor, skal du tænke på hvor du drive og hvad vil passe godt til din bil, blandt andre ting.

Instruktioner

• Bestemme, hvilken type af detektor, som du ønsker. Der er trådløs, med ledning og fjernbetjening-mount detektorer. Trådløse detektorer er den nemmeste at skifte fra bil til bil. Ledning giver den bedste detektion, men kan være lidt mere kompliceret at flytte til en anden bil. Remote-mount detektorer bliver en permanent fiksering i din bil.

• Tænk på den atmosfære, hvor du vil køre. Du skal bruge en "City Mode" i stand til detektor, hvis du planlægger at være i en overbelastede område. "City Mode" vil sænke følsomheden af radar og forebygge falsk opdagelse.

• Afgøre, hvor meget registrering skal du. Hvis du vil bare gerne vide, hvad der kommer i den retning, du kører, vil en detektor med en laserstråle fungere godt. Hvis du ønsker at investere nogle flere penge i en detektor og få mere pålidelig dækning, er 360-graders laser model et passende valg.

• Finde ud af, hvilken type radar-detektor detektorer (RDD) bliver brugt af politiet i din tilstand. Hvis du simpelthen favorisere VG-2 påvisning og ønsker at spare penge, købe en "Stealth Mode" detektor, der bare lukker ned, når en VG-2 RDD registreres. For at beskytte mod VG-2 RDDs og endnu mere moderne og avancerede spøgelse RDDs, købe en detektor, der forbliver men beskytter mod både VG-2 og spøgelse RDDs.

• Beslutte, om du er komfortabel anerkender blot en alarm og lys eller hvis du har brug for tilsætning af stemme meddelelser. Stedet at kigge på din radar til at se, hvad en alarm betyder, vil stemmemeddelelser blot fortælle dig betydningen.

Tips & advarsler

  • Vær sikker på at grundigt undersøge radar detector love i by/staten hvor du rejser inden du vælger at bruge en eller ej.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com