Hvordan til at skifte brændstoffilter i en 2001 Jeep

June 17

Hvordan til at skifte brændstoffilter i en 2001 Jeep

Brændstoffilter fjerner snavs og snavs fra brændstoffet før den når motoren for forbrænding. Over tid, brændstoffilter når kapacitet og træsko eller tillader kun en meget begrænset mængde brændstof til at passere gennem det. Dette påvirker direkte motoren, fordi uden brændstof motoren ikke vil starte. Selv en nedsat mængde af brændstof vil forårsage problemer med motor som stalling og give bagslag. Med et par værktøjer, kan du ændre brændstoffilter på 2001 Jeep hjemme. Reparation skal tage mere end 90 minutter til at gøre.

Instruktioner

• Åbn brændstof døren og fjern gas cap. Gør dette langsomt hvis du har bare kørt jeepen, fordi der vil være pres bygget inden for gastank.

• Løfte og støtte hætten på din Jeep. Find power distributionscenter monteret på toppen af lastbilens batteri. Læse skrive oven på den plast dækslet til at identificere, hvilke af relæerne nedenunder er brændstofpumpen relæ. Tage den plast dækslet og fjern brændstofpumpen relæ med en relay-puller tang. Ikke vride eller vende relæet, skal du blot trække det lige ud.

• Indstille brændstofpumpen relæ og dækslet til side og start motoren. Tillad motor til inaktiv indtil dens boder ud. Forsøg på at starte motoren fire gange. Vent en fuld otte sekunder mellem hvert forsøg på at undgå overophedning starteren. Når lastbilen ikke kan startes, slå tændingen fra og fjerne nøglen.

• Fjerne den negative kabel fra sin post på batteriet med et stik skruenøgle. Det negative kabel skal være helt sort. Lige ved siden af den på batteriet, bør du også se en lille minus symbol. Læg kablet ned og væk fra sin post og andre metaller i motorrummet.

• Placere et hjul blok fast i stilling foran både fører og passager fordæk. Hæve bagenden af en lastbil med en hydraulisk donkraft og placere en jack holder under ramme jernbane nær førerens side bageste dæk.

• Glide under lastbil nær forsiden af benzintank og Find brændstoffilter. Det ligner en metal kapsel og vil have tre brændstofledninger forbundet til det.

• Sted en metal fange pan direkte under filteret brændstof. Fjerne den nederste brændstof linje først. Tryk på tappene sammen på den hurtig-connect montering og trække linjen ud af brændstoffilter brystvorte. Tillad den lille mængde af brændstof i kø for at dræne i gryden, fangst. Fjern de to øverste brændstofledninger på filteret på samme måde.

• Fjern de to bolte fra fastholde klemmen holder brændstoffilter på plads på rammen med en topnøgle. Sænke brændstoffilter vandret, fordi det har stadig brændstof i det og sætte det i catch pan. Din nye filter bør komme med fastholde klemmen allerede er knyttet til det så du ikke behøver at genbruge en gammel en.

• Monter det nye filter, ligesom du fjernet den gamle filter. Starte både af den klemme bolte i hånden til at forsikre de tråd korrekt. Indstille din 1/4-tommer drev momentnøgle til 30 tommer-lbs. og sikre begge bolte på plads.

• Vedhæfte den lavere brændstof linje tilbage til filteret efterfulgt af begge top brændstof linjer. Alle tre af brændstof linjer blot skubbe tilbage på filteret. Den hurtig-connect fittings vil klikke på plads. Træk forsigtigt på hver af brændstof linjer for at sikre, at de er forsvarligt tilsluttet.

• Indstille metal fangst pan til siden af dit arbejdsområde, væk fra sollys og nogen ting, der kunne udløse. Fjerens jack og sænke Jeep tilbage ned til jorden.

• Sætte gas cap tilbage på sikkert og fjerne begge hjul blokke fra de forreste dæk. Geninstallere brændstofpumpen relæ i hånden og Sæt dækslet tilbage over power distributionscenter. Reconnect og sikre det negative kabel tilbage til sit indlæg på batteriet så Luk hætten.

• Start den Jeep motoren og kontrollere filteret brændstof montering området for utætheder.

Tips & advarsler

  • Det kan tage et par forsøg på at få motoren i gang efter reparationen. Dette indikerer ikke et problem. Brændstofsystemet nødt bare til at bygge pres op igen, så motoren vil starte.
  • Aldrig røg under enhver benzin relaterede auto reparation.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com