Hvordan til at synkronisere din trådløse Verizon PDA til din Outlook

October 28

Hvordan til at synkronisere din trådløse Verizon PDA til din Outlook

Microsoft Outlook er en desktop-klient, der styrer din e-mail, kalender og to-do liste. Du kan synkronisere din PDA-enhed med din Outlook-konto, så du har fjernadgang til din kalender og lister. Synkroniserer enheden med Outlook omfatter installation af desktop software, der fulgte med telefonen og efter retninger for en software til at synkronisere kontoen.

Instruktioner

• Installere den desktop software, der fulgte med PDA'EN du har købt. For eksempel, Windows Mobile-enheder leveres med ActiveSync-softwaren, og BlackBerry-enheder kommer med BlackBerry Desktop Manager. Hvis telefonen ikke blev leveret med software, kan du besøge producentens websted for at hente softwaren.

• Åbn den desktop programmel. De skridt til at synkronisere software med din Outlook-klient er forskellige for hver telefon, men generelt du nødt bare til at finde "Sync" knappen og vælg den. En menu vil pop op beder dig om, hvad du vil synkronisere til og vil liste valgmuligheder.

• Rul gennem indstillingerne for at finde "Outlook kalender" eller "Outlook opgaver." Nogle siger bare "Microsoft Outlook." Vælg den ønskede indstilling. Hvis du vil synkronisere med alle Outlook-komponenter, skal du muligvis vælge en ad gangen. Afvente sync til at fuldføre.

• Tilslut telefonen til computeren med datakablet. En besked boks vil åbne spørger, om du vil synkronisere telefonen med den desktop programmel. Vælg "Ja", og afvente den oparbejde færdig.

• Afbryd telefonen fra computeren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com