Sådan Fjern filmen fra en måge TLR

February 9

Sådan Fjern filmen fra en måge TLR

Måge er en dobbelt-linse refleks (TLR) kamera lavet af Shanghai General kamera af Kina. Selskabets første kamera datoer tilbage til 1959, og de har udvidet til flere modeller af måger, der er tilgængelige i dag. Fordi måger bruge medium-format film, der har en papir opbakning, kan du ikke være så fortrolige med, hvordan at losse film, som du er med et 35 mm kamera. Forvisset om, at opgaven ikke er udfordrende og svarer til mange andre TLR kameraer.

Instruktioner

• Tage den sidste fotografi på din rulle film. Dette er sandsynligvis den tolvte skud. Hvis du bruger en adapter til at oprette mindre 6 cm af 4,5 cm billeder, vil du have 16 skud.

• Vind rulle film ved at dreje filmen snoede krank i en uret bevægelse. Normalt stopper når du tænder kranksæt, det, når det har avanceret til næste eksponering på filmen. I dette tilfælde vil pedalarmen fortsat gentagne gange vind fordi du har nået slutningen af filmen.

• Stop snoede håndsving, når det bliver lidt nemmere for vind, hvilket indikerer, at papir og film sikkert sår på påtage spool. Du kan også høre lyden af slutningen af papiret gentagne gange at ramme bagsiden af kameraet dør som du vinden.

• Find den låsning disk på undersiden af kameraet. Mens skubbe sikkerhed håndtaget på disken, vende disken til "open". Bagdøren af kameraet vil pop åbne.

• Finde øverste film spole foråret knop på kamerahuset. Trække det for at frigive din eksponerede film fra toppen af kameraet. Forsegle papirrulle med en selvklæbende sticker til at holde det fra at blive udsat for lys.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com